Art Kolor centar

 

U poseti Art Kolor centru

 

Preduzeće Art Kolor centar d.o.o. je osnovano 2010. godine i bavi se uvozom, proizvodnjom, distribucijom i prodajom boja, premaza i materijala za obradu svih površina u građevinarstvu. U ponudi imaju boje i materijale za zidove i plafone u enterijeru, dekorativne materijale za enterijer i eksterijer kao i specijalne materijale za zaštitu svih površina u industriji.

Iako mlado preduzeće, tim iskusnih stručnjaka, sa bogatim iskustvom u radu sa bojama i građevinskim materijalima, mogu Vam pomoći da rešite sve svoje probleme i nedoumice oko izbora i pravilne primene materijala za zaštitu i dekorisanje površina u građevinarstvu.

Prostorije Art Kolor centra

Naročit akcenat u Art Kolor centru je dat na rad sa dekorativnim materijalima u enterijeru. Kompanije koje zastupaju, a proizvode materijale za dekoraciju, su italijanske renomirane kuće:

Spiverwww. spiver.it

MPwww.colorificiomp.it

SamMarinesewww.colsam.com

Stucco Italianowww.stuccoitaliano.it

kao i fabrika za proizvodnju alata, takođe iz Italije:

Co.Mewww.come.it


Distributeri Tikkurila proizvoda

Kao posebno zadovoljstvo, želimo da naglasimo, da je pored dekorativnih materijala, Art Kolor centar  distributer i prodavac boja i premaza finskog proizvođača Tikkurila, za područje grada Beograda. Tikkurila je  pojedinačno najveći svetski proizvođač boja i materijala za građevinarstvo, a sigurni smo da Vam ukoliko koristite Tikkurila  proizvode,  u Art kolor centru mogu rešiti sve probleme koji Vam se javljaju u molerskim i farbarskim radovima.

Art Kolor centar - Omladinskih brigada 7đ, Novi Beograd

Tel/Fax: +381 11 / 3121681, 3121682