Dekoracije zidova molerskim tehnikama

 

Usluga izvođenja dekorativnih radova (dekoracije zidova)

 

Firma “Art &Decor“ Vam nudi uslugu izvođenja dekorativnih radova (dekoracije zidova), ukoliko se odlučite da prostor oplemenite originalnošću dekorativnih materijala. Pogledajte opise i kataloge dekorativnih materijala koje mi izvodimo. Uz naše višegodišnje iskustvo rado ćemo u Vašem prostoru primeniti dekorativnu tehniku za koju se odlučite.

Dekorativna tehnika Dune

Pri planiranju popravki u svom domu ili poslovnom prostoru, ljudi imaju tendenciju da pored osnovne funkcionalne perspektive, svoj prostor učine i estetski  lepšim i jedinstvenim. Previše pažnje se posvećuje pri izboru lepog i udobnog nameštaja, podova, prozora, vrata i drugog, a često se zaboravlja obratiti pažnja na ono sto pokriva zidove prostorije.  Zidovi i plafoni čine veliki deo područja bilo kojeg prostora, koji je uvek u očima.

Dekorativni radovi Perlescente

Moderni dekorativni materijali su veoma praktični. Zadovoljavaju sve zahteve koji se odnose na ne stambene i stambene prostore, nisu toksični jer se sastoje od najnaprednijih supstanci, a funkcionalniji su i od najskupljih i najizdržljivijih tapeta. Ukratko, dekorativni materijali će Vas iznenaditi sa širokim rasponom mogućnosti tekstura, oni su lepi, moderni i najvažnije za većinu ljudi, prestižni.

 Dekoracije zidova Swahili

Molerskim dekorativnim tehnikama omogućavamo vam da na brz način promenite dizajn vašeg prostora. Ovakvim vidom dekoracije zidova postiže se eksluzivni estetski efekat u enterijeru.

Dekorativna tehnika Swahili