Art & Decor

 

kontakt

 

Dobrodošli na sajt firme “Art & Decor“

 

Koristeći se novim tehnologijama i prednostima koje internet u savremenom društvu pruža, kreirali smo sajt radi ostvarivanja kvalitetnije saradnje sa našim starim i novim korisnicima. Ovim putem smo Vam omogućili da kroz pregled sajta što bolje i kvalitetnije steknete sliku o nama i uslugama koje pružamo. Art & Decor čini iskusan, stručan i kreativan tim ljudi. Specijalizovani smo za izvodjenje molerskih, gipsarskih i dekorativnih radova na objektima različitih namena.

 

Nudimo svež i lični pristup

Smatramo da je ceo proces izvođenja i organizacije rada veoma bitan kao i finalni proizvod. Tu smo da Vam pomognemo kako bi obezbedili pravo rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Posvećeni smo  procesu "BEZ STRESA"! Kada kažemo "BEZ STRESA" stojimo iza naših reči. Garantujemo superiornu ponudu, majstore koji znaju svoj posao (moleri, gipsari, dekorateri) kontrolu nad radovima i izvršenje svih preuzetih obaveza tačno na vreme, uklapajući se u Vaš budžet.

Imamo iskustvo u radu sa različitim dekorativnim tehnikama (dekoracija zidova)  kojima Vam omogućavamo da dizajn vašeg prostora uskladimo sa Vašim željama. Posvećujemo istu pažnju svakom našem projektu.

Savremena firma specijalizovana za izvođenje molersko-farbarskih, gipsarskih i  dekorativnih radova, kako na malim poslovno-stambenim, tako i na većim objektima raznih namena. Posedujemo kompletnu operativu za izvođenje radova (vozni park, skele, merdevine, profesionalni alat).

 

Firma “Art & Decor” Vam nudi usluge izvođenja radova u enterijeru:

  • Molerski radovi
  • Farbarski radovi
  • Dekorativni radovi (dekoracija zidova)
  • Gipsarski radovi

 

art_decor_molerski_radovi

“Prvo pravilo dekorisanja je da se gotovo sva pravila mogu izmeniti “

Izmislite svoja pravila, ali neka budu sa stilom i poznavanjem, jer svaki je prostor ogledalo ljudi koji u njemu borave.

 

Informacije o nama

Firma  "Art & Decor" je osnovana 2006 godine u Beogradu, kao logičan sled porodične graditeljske tradicije, koja seže još iz vremena dedova sadašnjeg vlasnika te je napokon, vođena entuzijazmom i hrabrošću, uobličena u privrednu formu. Vlasnik radnje, usudio se stati na vodeću poziciju radnje, i time prihvatiti, objedinjujući iskustvo i mladost, odgovornosti koje nosi svaki preduzetnik okupivši tim sposobnih i iskusnih majstora.

Pored kvaliteta pri izvođenju radova, garantujemo tačnost i poštovanje rokova, kao i korišćenje novih trendova, tehnologija i materijala.

Mi smo firma koja ima kulturu poštovanja. Poštovanje za naše zaposlene. Poštovanje za Vas, naše klijente. Poštovanje za naše partnere.

 Zašto izabrati baš nas:

  • Uvek uradimo ono što obećamo.
  • Sa nama nikada nećete imati iznenađenja.
  • Ponosni smo na radove koje izvodimo.
  • Mi smo majstori našeg zanata. Zato unosimo lični pečat u ono šta radimo.
  • Težimo konstantnom usavršavanju.

 

Verujemo da uvek ima mesta za usavršavanje našeg rada, naše komunikacije sa klijentima, načina za izgradnju dugoročnih poslovnih odnosa.

Rado ćemo čuti Vaše primedbe i predloge. Prikupljamo i razmenjujemo znanja, ulažemo u kurseve i obuke zaposlenih i kao rezultat, Vi dobijate pouzdanu, stručnu i efikasno pruženu uslugu.

Za detaljnije informacije i pitanja uvek Vam stojimo na raspolaganju i nadamo se uspešnoj budućoj saradnji.