Tikkurila prezentacija

 

Prezentacija proizvoda kompanije Tikkurila

 

Kompanija "Tikkurila Zorka" je početkom decembra 2012 god. otvorila Tikkurila Trening Centar u Beogradu, na adresi Novosadski autoput 246 b.

Funkcionalne prostorije osmišljenog dizajna predstavljaju pravu sliku pristupa planiranim profesionalnim edukacijama i treninzima. Glavni cilj otvaranja i funkcionisanja Tikkurila Trening Centra je da se kupci i korisnici na profesionalan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama i načinima primene proizvoda u okviru brendova Zorka Color i cele Tikkurila grupe. Naša firma Art & Decor je imala tu čast  da se među prvima nađe na njihovoj listi zvanica. Posebnost ovog  događaja čini i podatak da je nesvakidašnju prezentaciju održao gdin. Babić Željko, nekadašnji zvanični distributer Tikkurila boja u Srbiji (pre njenog spajanja sa Zorka Color kompanijom) koji je svojevremeno bio i predsednik udruženja molera Srbije i Crne Gore.

Dalje planirane aktivnosti u Tikkurila Trening Centru Beograd biće vezane za eksterne teorijske i praktične edukacije za korisnike, kao i  Interne teorijske i praktične obuke za zaposlene u kompaniji "Tikkurila Zorka" i Tikkurila grupe.

Tikkurila grupa se  bavi proizvodnjom i prodajom boja za površinsku zaštitu i dekoraciju prvenstveno u nordijskim područjima, kao i u Rusiji i drugim odabranim istočno evropskim zemljama. Kompanija nudi boje i lakove za unutrašnju i spoljnu upotrebu, proizvode za drvo, zidove i metalne površine. Prodaje svoje proizvode pod Tikkurila, Alcro, TEKS i Vivacolor marki, kao i pod raznim lokalnim brendovima, kao što su Zorka Boje, Beckers, Finncolor, Gama, Jedynka, KOLORIT, Pigrol, Polifarb debica. Tikkurila  svoje proizvode izvozi u 20-ak zemalja. Osnovana je  1862 godine sa sedištem u Vantaa, Finska.